CRESTE DI GALLO S CHORIZEM, ŠALVĚJÍ A KOZÍM SÝREM
Ingredience
600 g těstovin Adriana Creste di Gallo
200 g oloupaného choriza
1 cibule nakrájená na tenké plátky
50 g měkkého kozího sýra
1 lžíce mascarpone
4 lístky nasekané šalvěje
sůl
pepř
Postup
Zdravě a chutně? Tak to ideálně v kombinaci těstovin creste di gallo, choriza a kozího sýra dochuceného šalvějí. Chorizo nakrájíte na kolečka, vhodíte do suché pánve a opékáte na mírném ohni 2–3 minuty dozlatova. Opečené přesunete na talíř. Do pánve vložíte cibuli. Orestujete ji dosklovata. K cibuli přidáte zpět chorizo, promícháte a necháte stát na vypnuté plotýnce. Kozí sýr promícháte s mascarpone a šalvějí. Poté vše pečlivě smícháte s těstovinami a můžete slavnostně servírovat. Nakonec na talířích opepříte. A lahodná chvíle může začít. Příjemný zážitek!