TORTI S RAJČATY, FETOU A BAZALKOU
Ingredience
500 g cherry rajčátek
3 stroužky česneku
1 chilli paprička
100 ml olivového oleje
sůl
černý pepř
cukr
2 bloky sýra feta (můžete použít i balkánský sýr)
600 g těstovin Adriana Torti
1 hrst bazalky
opražené piniové oříšky
Postup
Něco dobrého, co dlouho netrvá? Torti s rajčaty, fetou a bazalkou. Na pánvi rozehřejete olivový olej a opékáte na něm cherry rajčátka, dokud nezačnou praskat a otevírat se. Pár jich rozmačkáte, aby vám vznikla omáčka. Do pánve přidáte česnek a ochutíte solí, pepřem a cukrem. Přidáte na kousky nadrobenou fetu a nahrubo nasekanou bazalku. Těstoviny slijete a vmícháte do omáčky. Posypete opraženými piniovými oříšky a podáváte. Jídlo jste stihli připravit opravdu rychle. A teď si vše můžete v klidu vychutnat.